IT HealthCare 2 - шаблон joomla Продвижение

Представници Савета за социјална питања Градског одбора Српске напредне странке, њих осамдесетак, у сарадњи са запосленима у Здравственом центру Врање организовали су акцију сређивања круга око ове здравствене установе.

  • Пружамо помоћ и подршку Здравственом центру. Данас косимо комплетно зеленило, фарбамо клупе, канте и ограде. Овакву радну акцију ћемо поновити већ следећег месеца. Настављамо и са донацијама, из дана у дан јављају се нови донатори, апел је отворен како би помоћ отишла у праве руке, а то је Здравствени центар у Врању- рекао је Ненад Милојевић, председник Савета за социјална питања Градског одбора Српске напредне странке у Врању.
  • Јако сам срећна и задовољна данас јер се уређује наш Здравствени центар. Свака помоћ нам значи. Нас велики пријатељ Ненад Милојевић приредио нам је лепо изненађење, окупио је чланове Савета за социјална питања и организовао акцију која ће допринети другачијем изгледу наше установе. На тај начин шаљемо лепшу слику свим запосленима као и пацијентима, али и грађанима Врања – истакла је директорица Здравственог центра у Врању, Љиљана Антић.

Антићева је додала да се тренутно уређује и унутрашњост Здравственог центра и да су ту ангажовани сви запослени. Taкође је замолила све људе који пролазе кроз ову установу и око ње да воде рачуна о свом понашању и поштују кућни ред.

Извор: Ð’РАЊСКА ПЛУС ТЕЛЕВИЗИЈА

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Галерија слика

  • Гинеколошка столица за особе са посебном потребом_1
  • Услуге_10
  • Услуге_9
  • Услуге_8

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net