IT HealthCare 2 - шаблон joomla Продвижение

Руководство Здравственог центра Врање оштро је осудило понашање младића који је рано јутрос у 7 часова покушао да се попне на кров санитетског возила паркираног испред Службе Хитне помоћи. У том покушају је поломио шофершајбну, улубљен је лим на предњем делу возила и сломљен је један брисач за стакло.

”Запрепашћени смо оваквим вандализмом. Руководство Здравственог центра се свим силама труди да у свим сегментима унапреди здравствену заштиту, где имамо огромну подршку Министарства здравља.

Уз помоћ донатора, како појединаца тако и организација  и друштва у целини Здравствени центар уз једну другу позитивну енергију која се примећује код запослених поприма на угледу и значају који до сада није имао у локалној заједници.” - категорична је в.д. директорица Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић.

“Овим чином штета је пре свега нанета грађанима Врања и она је ненадокнадива. Од надлежних органа очекујемо да се починилац злодела идентификује, адекватно санкционише а материјална штета Здравственом центру надокнади у потпуности.” - изричита је в.д директорица Љиљана Антић.

Запослени су случај незапамћеног вандализма пријавили надлежним органима. Полицијски службеници су извршили увиђај и идентитет починиоца је познат Полицији.

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Галерија слика

  • Гинеколошка столица за особе са посебном потребом_1
  • Услуге_10
  • Услуге_9
  • Услуге_8

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net