Нови Хируршки блок је активиран

На конференцији за представнике медија која је данас одржана на четвртом спрату у згради новог Хируршког блока, Здравственог центра Врање в.д. директорка, др Љиљана Антић потврдила је окупљеним новинарима пријем нових лекара и медицинских сестара, објавила je да је одобрено 11 специјализација из грана хирургије, ортопедије, урологије, гинекологије, неурологије и интерне медицине.

У потпуности је активиран нови Хируршки блок - истакла је она овом приликом - Раде се операције. Јуче је урађена хитна вишечасовна, тешка операција којом је спашен живот младићу који је избоден у тучи. Све функционише и свакодневно радимо на томе да ускладимо функционалност свих јединица у опсежном и компликованом систему пружања здравствене заштите нашим пацијентима. То је посао који захтева потпуно ангажовање и посвећеност.

Руководство Здравственог центра Врање као и запослени су максимално предани и на услузи пацијентима - рекла је др Љиљана Антић и додала - Први конзилијум за дојку ће након дуге паузе бити организован у четрвтак, 14. фебруара 2019. године, док је наредни за гинекологију заказан за уторак, 19. фебруара 2019. године.

Пре почетка конференције, в.д. директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић је обишла и посетила пацијенте који су оперисани и леже у новој згради Хируршког блока и лично се уверила да су им обезбеђени најбољи могући услови за опоравак након оперативних захвата које су имали.