Проф. др Слободан Антић, интерниста-ендокринолог у Здравственом центру Врање

Директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић је договором са еминентним стручњаком Проф. др Слободаном Антићем, интернистом-ендокринологом, омогућила свим корисницима здравствених услуга са крајњег југа Србије да добију помоћ када су у питању хормонски поремећаји и поремећаји метаболизма (ендокринологија) у нашој установи једанпут месечно.

Све додатне потребне информације као и упут за преглед код Проф. др Слободана Антића сви пацијенти ће добити код свог изабраног лекара.

"Овим договором проширена је сарадња коју имају Здраствени центар Врање  и Клинички центар Ниш у квалитативном и квантитативном смислу  у оквиру које је подсећамо враћен Конзилијарни преглед за онколошке пацијенте у Врање и којом су омогућени прегледи магнетном резонацом за наше пацијенте у Клиничком центру Ниш." - каже директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић и додаје:

"Нама је циљ да нашим пацијентима омогућимо квалитетну и сву потребну здравствену заштиту где смо то у могућности, без одласка из Врања, као у овом случају, али и да смањимо трошкове које здравствени систем има када пацијенте шаљемо ка установама терцијарне здравствене заштите."