Захвланица Здравственом центру Врање за истакнуту сардању и унапређење односа са Полицијском управом Врање

 

У склопу обележавања Дана Министарства унутрашњих послова Републике Србије и Дана полиције, Полицијска управа у Врању доделила је Захвалницу Здравственом центру Врање за истакнуту сарадњу и унапређење односа са Полицијском управом у Врању за 2020. годину. 

"Прошла година била је година борбе за здравље. У години када сумирамо резултате рада, ово је још једна у низу награда и похвала које је Здравствени центар Врање заслужено добио.

Захваљујем се припадицима Министарства унутрашњих послова  Полицијске управе у Врању што су свима нама, запосленима у Здравственом центру Врање учинили част и сврстали нас међу ретке институције и истакнуте појединце којима се на овај начин, годинама уназад на Дан полиције и Славу Министарства захваљују.

Заштита грађана је наш заједнички свакодневни задатак. Између Полицијске управе Врање и Здравственог центра Врање постоји сарадња на многим нивоима и у многим областима. Оно што желим посебно да нагласим овом приликом јесте међусобна испомоћ током пандемијског периода где смо успели да продубимо и унапредимо однос који је за резултат имао пре свега за циљ да омогући нашим грађанима сву потребну помоћ и заштиту онда када је то било најпотребније." - јавно се зхвалила директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић свима у Полицијској управи Врање и нагласила:

"Захвалница је потврда доброг рада и добрих односа свих запослених и у једној и у другој установи при обављању свакодневних дужности. Уколико је то могуће верујем да ће у будућности ови односи бити подигнути на виши ниво, пре свега како би обезбедили сигурност, заштиту и здравље свих грађана на овим просторима."

Дан Министарства унутрашњих послова и Дан полиције обележава се у знак сећања на 1862. годину, када је српска Жандармерија, на Духове, одиграла пресудну улогу у сукобима код београдске Чукур чесме, као и током турског бомбардовања Београда наредног дана.

 

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net