Конкретни резултати и конкретни планови

Радови на реконструкцији и доградњи зграде Опште Болнице Врање прате планирану динамику.

"Ламела А је у завршној фази радова који подразумевају глетовање, сређивање плафона, спровођење инсталација, постављање керамике, подова, унутрашње столарије и санитарија. Ламела  А је у делу интерног одељења где су смештени специјалистички кабинети и канцеларије лекара и тај део ће бити први завршен и усељен." - образлаже директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић и наставља:

"У делу зграде старе Опште болнице Врање, где су биле смештене службе за ортопедију са трауматологијом, урологију и офталмологију, у ламели Б, у току је израда преградних зидова, постављају се инсталације и ради се фасада. 

Ламела Е представља потпуно нови део, доградњу Опште болнице Врање, гради се између двеју паралелних ламела А и Б и у току је изградња основе, постављање темеља, стубова и приземља за будући нови централни улаз у нову зграду обновљене и дограђене Опште болнице Врање.

Код ламеле Ц, радови су у приземљу, на основу анекса ламеле Ц. Поставља се темељ за израду новог бочног улаза.

На инфенктивном одељењу раде се демонтажни радови, спроводе се инсталације док се у радионици ради кровна конструкција која ће по завршетку, бити монтирана на зграду Инфективног одељења, након чега следи постављање преградних зидова и обављање осталих планираних радова." - завршава др Љиљана Антић, уз напомену да је задовољна динамиком којом се радови на реконструкцији и доградњи зграде Опште болнице Врање одвијају.

"То није све и ми нисмо стали ту. У складу са нашом политиком конкретних резултата и конкретних планова, са запосленима у техничком делу и одржавању поставили смо нову чесму на улазу у зграду Дома здравља Врање и користимо летње месеце да урадимо све што можемо у делу одржавања спољашњости и унутрашњости зграда које су склопу Здравственог центра Врање и истовремено свакодневно водимо рачуна о свим зеленим површинама које су нам доступне.

Циљ је да не дозволимо запуштање и да након реконструкције и доградње Опште Болнице Врање, да Здравствени центар Врање у целини и у свим сегментима добије изглед и функционалност какву наши грађани заслужују." - јасна је директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић.

 

 

 

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net