Велики одзив мештана за превентивне прегледе у селу Ратаје и Корбевац

 

Велики одзив мештана за превентивне прегледе у селу Ратаје

И данас су лекари врањског Здравственог центра били на терену. На ред је дошло село Ратаје. Житељима овог као и околних села пружена је могућност да их прегледа интерниста, неуропсихијатар, лекар физикалне медицине и педијатар. И ова акција наишла је на добар одзив.

Здравствена станица у Ратају има 1.300 пацијената. Долазак лекара из Врања је за њих посебан дан јер могу да обаве све потребне прегледе и то без заказивања и здравствених књижица. У склопу Здравствене станице у Ратају ради и апотека која је од велике користи свим пацијентима који долазе на преглед, јер терапију могу одмах да преузму.

https://www.youtube.com/watch?v=PmyXORZXAHQ&feature=emb_logo

    Врањски лекари у селу Корбевац

      У Здравственој амбуланти у Корбевцу организовани су превентивни прегледи. Наставак су акције која има велики значај за мештане села која се обилазе са циљем да         здравствена заштита буде доступна особама које нису у могућности да дођу до града и изврше неопходне прегледе. У досадашњим акцијама прегледано је преко хиљаду       мештана.

     Према речима мештана овог краја, ова акција је значајна и надају се да ће у наредном периоду бити чешћа пракса да доктори долазе у њихов крај.

     https://www.youtube.com/watch?v=FL5DcvNPvDE&feature=emb_logo

     Извор: Врањска плус

 

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Галерија слика

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net