У оквиру Моцартовог пакета помоћи у Здравствени центар Врање испоручено је воће запосленима у Ковид болницама и Ковид амбуланти

Регионални лидер у области приређивања игара на срећу од почетка пандемије је на првој линији борбе против опасног вируса кроз финансијске и донације у медицинској опреми, помоћи најугроженијем становништву, волонтирање запослених...

Хуманитарна мисија компаније Моцарт се наставља – у оквиру пакета помоћи српском здравству за борбу против пандемије Ковид-19 помоћ је опет стигла у Здравствени центар Врање.
 
Моцарт је након недавне значајне донације у медицинској опреми сада донирао 8 пакета воћа за запослене у Ковид болницама и Ковид амбуланти. Донацију је испред Здравственог центра Врање примила директорка Здравственог центра Врање, др Љиљана Антић са својим сарадницима и истакла:
"Здравствени центар Врање је у стању да све што је потребно уз помоћ Министарства здравља обезбеди за пацијенте и запослене који се заједно боре за живот у пандемији чије размере не памтимо у скорије време.
Оно што је важно рећи када су у питању донације појединаца, организација, установа и предузећа које скоро свакодневно примамо јесте да на овај начин, здравствени радници, немедицинско особље, сви запослени у Здравственом центру Врање добијају од грађана захвалност за све оно што месецима чине за све болесне и то се види на сваком кораку у свакој минути.", и додала: 
"На овај начин ми видимо да радимо добро, да нас наши грађани уважавају, да нам се захваљују и то нам даје подстрек да наставимо даље у овој беспоштедној борби против Ковида-19 и да у тој борби победимо!"