Припрема се отварање једне болничке ламеле

Радови на реконструкцији врањске болнице одвијају се предвиђеном динамиком. Сви су се несебично укључили, како би реконструкција што пре била готова, а врло брзо очекује се и отварање једне од реконструисаних ламела.

''Полако се припрема отварање једне од ламела, једног дела значи реконструисаног да би се могло прећи на онај средишњи део, такозвана ламела Ц, где ће се завршити тај део реконструкције тог дела болнице и да би се наставило даље са реконструкцијом Дечјег одељења и Одељења неурологије. Ми смо срећни, без обзира колико је све загушено, колико је гужве, али апелујем само на још мало стрпљења, јер оно што видим када уђем у део реконструисане болнице мене толико напуни позитивном енергијом и одушеви да ћу ја негде после више од 30 година радног стажа, радити у једним културним и европским условима, где ће заиста бити милина радити,'' каже Наташа Стојиљковић, помоћница директора Здравственог центра.

Подсећамо, у реконструкцији је око 16.000 квадратних метара и 3.000 квадратних метара нове доградње.  Очекује се отварање А и Б блока, а креће реконструкција и Ц блока.

Прилог можете да погледате ОВДЕ.

Извор: РТВ Врање

             

 

Newsletter

Да ли желите да примате вести са нашег сајта на Ваш маил

Контактирајте нас

 

ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
Ј.Ј.Лунге 1
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 421 550

 

zcvranje@verat.net