Руководство Здравственог центра у Врању данас је одржало конференцију за новинаре на којој је било речи о постигнутим резултатима у овој години као и плановима за наредну.

Боља и већа брига о пацијентима као и бољи међуљудски односи међу запосленима само су неки од циљева за наредну годину, рекла је, између осталог директорка Здравственог центра у Врању др Љиљана Антић и истакла вредне донације које су стигле на адресу ове здраствене установе у току ове године.

Новинарима се обратио и управник Болнице др Саша Ђорђевић који је истакао да су сви здравствени радници на истом задатку како би унапредили рад установе која пружа најбољу здравствену заштиту.

Менаџмент Здравственог центра Врање честитао је свим грађанима предстојеће Новогодишње и Божићне празнике са жељом да их проведу пре свега у добром здрављу и захвалио се представницима седме силе на доброј и коректној сарадњи.

(https://www.youtube.com/watch?v=Z93iPEScx4k&feature=emb_logo)

Извор: ТВ Врањска плус

 

Здравствени центар: само заједно смо најбољи

  децембар 26, 2019  135  0
 
Здравствени центар: само заједно смо најбољи
 

За све запослене у Здравственом центру Врање организован је коктел поводом краја године која је била успешна, рекла је директорка центра докторка Љиљана Антић. Она се захвалила на сарадњи донаторима који су много помогли и пожелела свима добро здравље. Захваљујући се свима на сарадњи, и медијима, са којима су пролазили и добре и мање добре ствари, директорка Здравственог центра Врање докторка Љиљана Антић, позвала је све запослене на заједништво.

"Најдраже ми је да смо сви заједно и само заједно можемо и морамо да будемо најбољи. У тренутку када се отварају нови приватни Домови здравља ми сви треба заједно да покажемо да пружамо најбољу здравствену заштиту нашим грађанима,'' рекла је директорка др Љиљана Антић.

Она се захвалила донаторима, а последња донација је покретни инкубатор за гинекологију, вредности 13 хиљада евра. Сређена је лабораторија у Дому здравља, реновирана физикална медицина и добијени многи други апарати. Запослено је 12 лекара и 13 сестара на неодређено време, а ускоро још 4 лекара. 

"Оно што могу да кажем као управник болнице, да је ова болница имала један буран период. У овој години мислим да смо одговорили свим изазовима што се показало кроз масовну несрећу, где смо добили највише похвале", рекао је доктор Саша Ђорђевић, управник болнице.

Уз жеље за добро здравље настaвљено је дружење. Директорка Антић гостујући у нашем Јутарњем програму није заборавила на запослене у медијима, тако да су припремила поклон у виду прегледа и за медијске раднике.

"Добију прегледе лабораторијске, ултразвук абдомена и срца и ендоскопију без чекања и без термина."

Ово је превентивни скрининг за медијске раднике, а најчешће су редакције малобројне, па је немогуће организовати за све посебно.

(https://www.youtube.com/watch?v=-FGZuJ9eMVQ&feature=emb_logo)

Извор: РТВ Врање

БОЉА И ВЕЋА БРИГА О ПАЦИЈЕНТИМА ЦИЉ ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА ЗА 2020-ТУ

Bolja i veća briga o pacijentima cilj Zdravstvenog centra za 2020-tu

Руководство Здравственог центра у Врању одржало је конференцију за новинаре на којој је менаџмент говорио о постигнутим резултатима у овој години као и плановима за наредну.

Боља и већа брига о пацијентима као и бољи међуљудски односи међу запосленима само су неки од циљева за наредну годину, рекла је, између осталог директорка Здравственог центра у Врању др Љиљана Антић и истакла вредне донације које су стигле на адресу ове здраствене установе у току ове године.

– Kако би унапредили здравствену заштиту сви здравствени радници морају бити на истом задатку, а то је повећање квалитета здравствене услуге – рекао је управник Болнице др Саша Ђорђевић.

Менаџмент Здравственог центра Врање честитао је свим грађанима предстојеће новогодишње и божићне празнике са жељом да их проведу пре свега у добром здрављу и захвалио се представницима седме силе на доброј и коректној сарадњи.

Извор: Под Пржар Прес