ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР ВРАЊЕ
ми бринемо о вашем здрављу

Захвалност грађана и запослених у Здравственом центру Врање

Директорка Здравственог центра Врање, захвалила се данас председнику Републике Србије, Александру Вучићу и министру здравља Републике Србије, др Златибору Лончару на помоћи и подршци Здравственом центру Врање и грађанима Пчињског округа у овој тешкој години борбе против пандемије изазване корона вирусом, али и за сва улагања у здравствени ситем током ове и прошлих година, када је Здравствени центар Врање добио Нови хируршки блок, као и за реконструкцију старе Болнице која је у току.

Поштовани председниче,

 

не постоје речи хвале којима бих Вам исказала захвалност, поштовање и понос што Ви водите и што сте Ви председник ове наше дивне, лепе и најбоље земље на свету!!!

У сваком Вашем гесту, одлуци, поруци коју нам шаљете својим делима зрачи љубав коју имате за нашу једну и једину Србију!

И поклонима које сте нам послали пред крај ове надасве тешке, мучне али и године највећег изазова за све нас показујете да сте наш председник, председник људи који живимо, градимо живот и јесмо Србија.

Ми у здравству, памтимо и много више од 2020-те године: изградњу болница, опремање најбољом могућом и најсавременијом опремом, вишеструко повећање зарада, отварање нових радних места, упошљавање најбољих међу нама, стручна усавршавања ... и још више од тога: поштовање, уважавање, подршку и сваку врсту помоћи ...

Са Вама уз нас, успешно се боримо са најгором пошасти која је задесила човечанство и нити једног тренутка не намеравамо да посустанемо у тој борби.

Наш народ, наша земља у својој вишевековној историји овенчаној слободарским духом и праведничком борбом и не познаје ништа друго до човекољубље, праведност и истинољубље. Ви сте показали да ми и даље исписујемо светле странице српске историје са истом истрајношћу и пожртвовањем као и наши преци!

Ви, сви ми, наша Србија улази у Нову годину са сигурношћу да ћемо и сада и у овом "рату" победити, да ће победити живот!

Хвала Вам поштовани председниче за све!!!

Живела Србија!!!

 

Поштовани министре,

 

у име свих грађана Пчињског округа и Косовског Поморавља,  запослених у Здравственом центру Врање као и у своје лично име, захваљујем Вам се на подршци, помоћи и пре свега изузетном вођству кроз ову годину великих изазова, али и за претходно време, време када смо уз Ваше несебично ангажовање и помоћ државе и председника Републике Србије, Александра Вучића лично, успели да приведемо крају и ставимо у функцију дугогодишњу изградњу Новог хируршког блока и кренемо у реализацију реконструкције старе Болнице у Здравственом центру Врање. Хвала Вам на упошљавању здравствених радника јер то значи останак за наше младе лекаре и медицинске сестре и техничаре у својој земљи, а за нас на крајњем југу Србије то значи и много више: јачање бедема заштите и браника свега оног што Србија јесте.

Ваша подршка и подршка Министарства здравља, Здравственом центру Врање омогућила је да у време када борба са Ковидом 19 непрестано и са несмањеним интензитетом траје од почетка марта месеца створимо неопходно боље услове за наше пацијенте али и за запослене који непрекидно и излажући се надљудским напорима брину о њима и њиховом здрављу.

Брига о најрањивијима и најслабијима је приоритет сваког здравог и просперитетног друштва, а то управо показује и Ваш рад и организација здравственог система који сте исказали овом приликом.

Са надом да ћемо пребродити и победити овај највећи изазов по људско здравље и живот  желим Вама и Вашим сарадницима добро здравље у Новој години!

 

Image
Image
Image
produži život

Mени